#cultuurmakersijmond

Een grote groep cultuurmakers boog zich tijdens een sessie op 17 mei over het onderwerp online communicatie. Er zijn tal van manieren om jezelf en je werk voor het voetlicht te brengen. Welk publiek vind je waar? Welke vorm past bij jou of jouw organisatie? Hoe ‘creëer je content’? Te veel vragen om in een kort tijdsbestek te beantwoorden!

Uit het overleg kwamen wel twee actiepunten naar voren:

ELKAAR VOLGEN

Samen zijn we zichtbaarder. Zowel vanuit je persoonlijke account als vanuit een organisatie kun je, uiteraard, andere cultuurmakers volgen en liken op sociale media. Reacties op elkaars berichten, tags, delen van posts… dit alles draagt bij aan onze vindbaarheid. Vanuit @cultuurmakersijmond volgen we zoveel mogelijk regionale cultuurmakers. Tag ons in je stories, dan delen wij ze voor je!

VAN ELKAAR LEREN

Tijdens het overleg bleek dat er een sterke behoefte is om van elkaar te leren. We zullen in het nieuwe culturele seizoen een aantal workshops opzetten rondom het thema sociale media en online communicatie. Deze workshops zullen worden aangeboden op verschillende niveaus. Lijkt het je leuk om de rol van docent op je te nemen? Dan horen we graag van je op info@cultuurmakersijmond.nl.

Tenslotte: op onze Instagram account ‘koffiekrabbels’, dé verzamelplek voor onderwerpen die nog eens op de agenda mogen komen, staan wat notities die tijdens de sessie zijn gemaakt. Heb je aanvullingen, vermeld ze dan in de comments!

Foto: Mark Welagen